You'r cool!!

Sunday, May 15

Tepuk tangan! Tepuk tangan!

Assalamualaikum!



Hoyeah!Hoyeah!Heehee....akhirnya, berjaya jugak aku buat blog sendiri. Actually decided to make my own blog a long time ago. Tapi angan-angan aku selalu terkubur sebab kemalasan yang melampau. So, tonight aku berazam dengan setinggi-tinggi harapan untuk siapkan jugak at least satu entry. Ya! satu entry..haha. Ok, since I'm new, aku memang tak gheti nak edit benda alah ni bagi cantik. takpe2. orang tua-tua kata belajar sikit-sikit lama-lama mudah sikit. ye ke? erk..kadang-kadang terase malu pule bila aku buat ayat tunggang langgang macam ni. Ahh..abaikan je. kemaafan diberi kepada oghang baru macam aku.kan?kan? dan sebenarnya...sebenarnya, aku tak tau nak tulis ape dah. oh ye! just nak bagi tau, sebelum ni aku dan sekumpulan rakan-rakan tercinta ada blog khas untuk kami "belajar menulis". teehee. tapi disebabkan kemalasan aku sewaktu dulu kala yang lagi teruk dari sekarang, aku hanya pernah tulis dua entry je dalam blog tu. aduhai.sian kat cik yus yang bertungkus lumus mengorganize blog tu. maaf la ye.kalo angpa ghajin, mai2 la melawat blog 9sahabat tu. ada banyak info pasal makanan, resipi, tips-tips kesihatan and etc. Here is the link ke blog 9 sahabat!datanglah^^!

Runsing memikir cara nak edit benda alah ni.huhu T__T



Thanks for reading!

1 comment:

nur mahirah ezzati jalaluddin said...

yey!berjaya jugak akhirnya.teruskan!sayang awak!;)